Bied je werknemers en bezoekers veiligheid

Ben jij de eigenaar van een bedrijf en dragen jouw werknemers elke dag bedrijfskleding? Of ontvang je regelmatig bezoekers in jouw sportschool, zwembad, pretpark of winkel en wil je graag dat mensen hun spullen veilig kunnen opbergen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de diverse lockers die er beschikbaar zijn. Elke locker heeft zo zijn eigen voor- en nadelen, maar ze zorgen er allemaal voor dat jouw bezoekers of werknemers te allen tijde hun spullen veilig en netjes kunnen opbergen. In dit artikel vertellen we je alles over lockers met pincode, de voordelen ervan en wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Wat is een locker met pincode?

We zijn allemaal wel bekend met een locker. De lockers met pincode verschillen dan ook niet veel van de traditionele lockers. De lockers van WEWO Interior Concepts bijvoorbeeld zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikken over een kwalitatief en veilig sluitsysteem. Jouw bezoekers en werknemers zullen zonder enige moeite hun spullen achterlaten in deze lockers.

De voordelen van een locker met pincode

Een locker met pincode heeft enkele grote voordelen ten opzichte van lockers met bijvoorbeeld een badge, druppel of keycard. De lockers met pincode kunnen namelijk zonder enig toezicht of controle gebruikt worden door jouw bezoekers of werknemers. Zou je kiezen voor bijvoorbeeld een locker met een badge of keycard, dan zou je tegen problemen kunnen aanlopen als mensen die het verliezen. Ook zal je de badges en keycards moeten uitgeven en innemen. Dit is niet enorm veel werk, maar het kost toch meer tijd en moeite dan bij een locker met een pincode.

De kosten van een locker met pincode

De kosten van een locker met pincode varieert erg per aanbieder. Het komt meestal ook neer op maatwerk; er is niet één oplossing die toepasbaar is op iedere situatie. Sommige bedrijven zitten namelijk met een beperkte ruimte waarin het moet passen. Of er zijn zoveel lockers nodig dat er een aantrekkelijke bulkkorting kan worden meegenomen. Vraag gerust een offerte aan bij een aanbieder om erachter te komen wat de kosten voor jouw bedrijf zullen zijn.