De bekendste soorten woonstijlen

balkonhek-glas

Er zijn heel veel verschillende soorten woonstijlen en zo zijn er ook veel verschillende soorten spijlen hekwerk balkon. Het is altijd leuk om je woonstijl door te trekken in je tuin en/of balkon. De hipste stijlen van het moment zijn: bohemian woonstijl, botanische woonstijl, industriële woonstijl, landelijke woonstijl, moderne woonstijl, retro woonstijl, romantische woonstijl en scandinavische woonstijl. Deze stijlen vallen natuurlijk altijd te combineren. Zo kan je een landelijke woonstijl combineren met een bohemian woonstijl. Dit kan je doen door bijvoorbeeld het interieur voor binnen een landelijke woonstijl je geven en het buiteninterieur een bohemian woonstijl te geven.

Bohemian woonstijl

Een bohemian woonstijl geeft heel veel sfeer in je huis, waardoor het er altijd gezellig en cozy uitziet. Met deze stijl kun je eigenlijk alle kleuren met elkaar combineren of je kunt er juist voor kiezen om alles in naturel kleuren te doen. Ook staat de bohemian woonstijl bekend om de printjes en planten. Het is ook leuk om te kiezen voor deze stijl in bijvoorbeeld een babykamer. Denk aan een leuke jungle print als behang en veel vrolijke kleuren. Deze woonstijl is daarnaast heel erg hip voor tuinen en/of balkons. Denk hierbij aan leuke tuinstoelen, hangmatten en loungesets of bijvoorbeeld leuke lampjes aan je balkonhekwerk.

Moderne woonstijl

Een moderne woonstijl geeft je huis een rustige look. Bij modern moet je denken aan veel strakke lijnen en strakke materialen. De kleuren die bij een moderne woonstijl worden gebruikt zijn meestal naturel: wit, zwart en grijs. Wil je een moderne keuken dan zijn gladde materialen een must. Deze gladde materialen kun je ook doorvoeren in bijvoorbeeld kasten en tafels. Vaak zijn de ruimtes groot en open, waardoor je woning strakker oogt. Om een moderne woonstijl te creëren is het leuk om te kiezen voor designer items. Designer items geven je huis al gauw een moderne uitstraling.