De mooiste wc besteld u natuurlijk op de website van de Toiletmarkt

Heeft u al weleens gehoord van het bedrijf genaamd de Toiletmarkt? Dit is namelijk een erg groot en professioneel bedrijf die gespecialiseerd is in de productie en levering van sanitair zoals een wc. Wanneer u op de website kijkt zult u dan ook al snel zien dat zij een breed assortiment hebben en u hier alles kan vinden betreft sanitair. Voor iedereen is er dan ook een passend product zoals een perfecte wc  te vinden. Zo zijn veel klanten ook zeer tevreden over de Toiletmarkt en komen er regelmatig terug om nieuwe producten te kopen. Iedereen is er uiterst tevreden over.


Zeer lange standaard garantie van een wc

Koopt u een wc via de website van Toiletmarkt? Dan krijgt u standaard de wettelijke 2 jaar garantie. Deze garantie geldt overigens alleen wanneer er normaal met het product wordt omgegaan en is geïnstalleerd zoals dit is beschreven is in de bijbehorende installatie voorschriften. Mocht er helaas iets stuk gaan, dan kunt u altijd contact opnemen met een van de vriendelijke werknemers. Zij zijn iedere werkdag bereikbaar vanaf 08:00 uur tot 17:00 uur op het telefoonnummer 073 612 18 55. Om in aanmerking te komen voor de garantie moet u de factuur goed bewaren. Dit is tevens het garantiebewijs.


Mocht het probleem telefonisch niet oplosbaar zijn?

Mocht het probleem niet telefonisch oplosbaar zijn met de medewerkers van Toiletmarkt. Dan kunnen zij u in contact stellen met de fabrikant. De fabrikant beoordeelt en verhelpt het service probleem.