De veelzijdigheid van een laptopsafe

protector-sirius-laptopsafe-200-lt

De naam verklapt natuurlijk al waarvoor laptopsafes oorspronkelijk voor bedoelt zijn, maar deze relatief goedkope kluizen zijn ook handig voor andere toepassingen!

Privé gebruik

Natuurlijk moet je er niet aan denken dat je laptop gestolen wordt, en dit zijn naast sieraden wel de eerste producten waar inbrekers voor gaan. Laptops, tablets en andere elektronica is makkelijk mee te nemen en makkelijk door te verkopen. Bescherm deze producten daarom veilig met een laptopsafe.

Zakelijk gebruik

Laptopsafes zijn niet alleen onmisbaar in huis, maar zijn ook niet weg te denken in bijvoorbeeld een hotel, Airbnb of bed & breakfast. Dit komt omdat laptops en tablets naast sieraden meestal de enige waardevolle spullen zijn die gasten meenemen.

Auto

Laptopsafes worden ook steeds populairder onder mensen die veel onderweg zijn met de auto. Wanneer een laptop of tablet onbeveiligd in de auto ligt zal je auto ruit binnen no time worden ingetikt. Een inbreker zal wel 2 keer nadenken voordat ze dit doen wanneer de elektronica veilig in een laptopsafe zit.

Type slot

Laptopsafes zijn er in verschillende maten, maar ook met verschillende soorten sloten. De meeste laptopsafes zijn nog uitgevoerd met een sleutelgat. Deze safes zijn over het algemeen iets goedkoper maar hebben natuurlijk wel wat minder gebruikersgemak. Een laptopsafe met elektronisch slot is handiger, zo hoef je niet met een grote kluissleutel te slepen en kan je de code makkelijk delen en veranderen (handig voor zakelijk gebruik). Geen nood, wanneer je de code vergeet kan de kluis altijd nog geopend worden door middel van een noodsleutel.

Een laptopsafe is dus inzetbaar voor veel verschillende doeleinden, wacht niet tot het te laat is en kies een laptopsafe die perfect bij jouw behoeftes past!