Deurluifels

Deurluifels

Laatst heb ik mij verdiept in deurluifels en zodoende kwam ik terecht bij www.luifels.com. Via deze website kun je online luifel bestellen. Dat klinkt als een standaard product maar niks is minder waar. Bij luifels.com kun je op basis van verschillende keuzemogelijkheden je eigen luifel samenstellen. Zo krijg je maatwerk maar wel tegen een scherpe prijs.

Deurluifels in alle vormen, kleuren en maten

DeurluifelsZo kun je het materiaal van je luifel kiezen, bijvoorbeeld aluminium, kunststof of glas. En als je voor glas kiest, wil je dan helder of mat glas? Je kunt de vorm van de overkapping kiezen, recht of gebogen. De luifels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren van neutraal rvs, wit of antraciet, maar ook in verschillende ral kleuren voor een kleurige overkapping. Als laatste kies je de gewenste afmeting en je ziet dan ook direct de kosten. Op deze manier kun je zelf je eigen luifel samenstellen, helemaal naar jouw smaak en wensen. Zo weet je zeker dat de overkapping een geheel vormt met jouw woning.

Online bestellen

DeurluifelsJe kunt via de website bestellen en direct betalen. Daarna wordt je bestelling doorgegeven aan de fabriek en wordt jouw luifel geproduceerd. Bij maatwerk duurt het ongeveer 5 weken. De kunststof luifels zijn meestal wel op voorraad, deze heb je dan ook sneller in huis. Je kunt er ook voor kiezen om de montage door het bedrijf te laten verzorgen. Je kunt de montage mee bestellen op de website. Er wordt dan een afspraak met je gemaakt om de luifels te monteren.

De deurluifels worden geproduceerd in een fabriek in Nederland. Hierdoor zijn de levertijden kort en kan er ook snel gecommuniceerd worden. Dit zorgt voor veel flexibiliteit. Doordat de producten via de webshop verkoopt en er dus geen tussenliggende partijen zijn of dure showrooms, zijn de prijzen scherp. Je krijgt topkwaliteit tegen een schappelijke prijs.