Draagarm stellingen gebruiken in een bedrijf

Draagarm stellingen zijn over het algemeen lang en hebben armen van 3 tot 4 inch. Er zijn veel variabelen waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een gebruikte draagarm stellingen. Een belangrijke factor is de hoeveelheid belasting die het kan dragen. Hoe langer de arm, hoe meer gewicht het rek kan dragen. Ongeacht zijn gewichtscapaciteit, moet een cantilever een product kunnen herbergen dat ongeveer 100 pond weegt. Een draagarmrek kan op een vloer of draagarmplatform worden gemonteerd. Draagarm stellingen zijn er in verschillende stijlen en materialen. Light-duty versies zijn goedkoop en zijn meestal ontworpen om kleine, lichtgewicht ladingen te verwerken. Heavy-duty modellen zijn ontworpen om lange, zware voorwerpen te dragen en kunnen zelfs pijpen bevatten. De hoogte is afhankelijk van de sterkte van de armen.

Draagarmstellingen kunnen in veel toepassingen nuttig zijn

Draagarmstellingen kunnen in veel toepassingen nuttig zijn. Ze zijn stevig, veelzijdig en kunnen zware lasten dragen. Kies bij het kiezen van een draagarmstelling er een met een capaciteit die geschikt is voor uw producten. De uitkraging van de arm moet minstens 1,80 meter hoger zijn dan het hoogste punt van het product. Als u meer ruimte nodig heeft, kies dan voor een heavy-duty draagarmstellingsysteem. Het gewicht van een product moet gelijkmatig over alle armen worden verdeeld. Als u een draagarmrek in een bedrijf wilt gebruiken, moet u rekening houden met uw behoeften. Het is belangrijk om te begrijpen hoe draagarmstellingen werken en hoe ze verschillen van andere soorten stellingen.

Draagarmstellingen kunnen in elk type magazijn worden gebruikt

De draagarmstellingen kunnen in elk type magazijn worden gebruikt. Het kan een enkel- of dubbelzijdig rek zijn. Het gebruikt armen, stoppennen en een muur voor ondersteuning. De draagarmen zijn in hoogte en hoek verstelbaar. Het kan ook worden gebruikt met een dubbelzijdig rek. Het enige nadeel is dat de armen van de dubbelzijdige draagarmstellingen van zwaar materiaal moeten zijn. Een draagarmrek is een veelzijdig opslagsysteem dat zich vanaf de vloer uitstrekt.