Ervaren met ladders, trappen en steigers

Tuinsteiger

Wanneer je op zoek bent naar een ladder, steiger of een trap dan moet je bij de specialisten zijn van vdsteenxxl. Dit bedrijf is namelijk de grootste specialist in de regio op het gebied van steigers, ladders en trappen. Je koopt niet alleen veilige materialen, ook zijn zij zeer voordelig wat de prijs betreft. Het personeel staat altijd voor je klaar om je te voorzien van professioneel advies of informatie. Zowel in de winkel in Valkenswaard als de webshop is het mogelijk om artikelen te kopen.

Opbouwframe steiger

Een steiger is te gebruiken voor iedere klus, binnen of buiten afhankelijk welke steiger je tot je beschikking hebt. Ook voor het vervoeren van steigermateriaal hebben we een aanhanger in het assortiment. Met deze aanhanger vervoer je netjes alle verschillende delen van een steiger van en naar de werkplaats. Een steiger is voor op hoogte werken veiliger dan een ladder, je hebt beiden handen vrij en kunt eventueel wat gereedschap bij je houden. Tot een bepaalde hoogte kun je een steiger vrijstaand gebruiken.

Bordes trap

Andere bouwmaterialen

Niet alleen steigers, trappen en ladders behoren tot het assortiment, ook andere bouwmaterialen zijn bij ons te koop. In de winkel in Valkenswaard vind je van een huishoudtrapje tot een professionele bouwlift die wordt gebruikt bij een bouwbedrijf. Mocht het voorkomen dat we iets niet hebben? Geen probleem, dan gaan we er naar op zoek voor onze klanten. Om steigers veilig neer te kunnen zetten heeft vdsteenxxl ook producten in het assortiment, wij denken ook aan veilig bouwen.