Ga naar de website van Tegelmaxx voor vele tegels

logo_tegelmax

Bent u opzoek naar nieuwe wand of vloertegels? Dan kunt u naar de website van Tegelmaxx voor veel informatie, of u kunt verder blijven lezen. Tegelmaxx is het bedrijf voor u als het gaat over alle soorten wand en vloertegels. Door professioneel personeel weet iedereen van dit bedrijf wat ze aan het doen zijn en daardoor kunt u altijd makkelijk geholpen worden in het kopen van uw tegels. Doordat Tegelmaxx ook een zeer groot assortiment heeft in tegels kunt u ook gemakkelijk zelf kijken in de grote showroom die Tegelmaxx in Hengelo heeft zitten. Zo luidt het motto, toptegels voor bodemprijzen. En Tegelmaxx maakt hun motto ook echt waar. Want dit bedrijf heeft gegarandeerd altijd de beste kwaliteit tegels in hun assortiment zitten die ook daadwerkelijk zeer voordelig zijn. Oftewel dit kunt u dit zien als een win-win situatie.

badkamer-inspiratie

Mijn ervaring met Tegelmaxx.

Mijn ervaring met Tegelmaxx is zeer goed. Dit komt doordat de diensten die Tegelmaxx bij mij heeft geleverd zeer goed is bevallen. Als eerste had ik nieuwe vloertegels nodig voor mijn woonkamer, omdat ik onlangs een verbouwing heb gehad. Zo heb ik door meerdere mensen te horen gekregen dat Tegelmaxx een goede zaak was en dit was ook terug te zien op internet. Dus uiteindelijk ben ik naar de showroom gereden en heb ik daar de tegels uitgezocht die ik wou. Zo heb ik hier nog veel advies over gekregen en ben ik op alle mogelijke manieren geholpen en ingelicht over alles wat ik kon weten. Het bestellen van deze ging zeer vlot en zo heb ik de tegels snel binnengekregen.