Geurtjes verwijderen tijdens de kweek

Wanneer je een kweker bent, herken je het vast wel: de nare geurtjes die af en toe bij de planten loskomen. Zo erg is het niet, je went eraan, maar sommige planten zijn erger dan anderen. Ik kocht voorheen altijd spullen bij een winkel om de hoek, maar sinds ik ben verhuisd is het wat moeilijker om hiernaartoe te gaan. Geheel per toeval kwam ik laatst bij een online winkel terecht waar ze alle producten hebben die ik meestal gebruik voor mijn kweek. Ook zag ik daar een kopje geurtjes verwijderen. Er blijken dus heel veel producten te zijn die de specifieke geur van je planten kunnen verwijderen. Dit klonk natuurlijk geweldig en ik heb dit meteen besteld. Ik kan je zeggen dat het goed werkt, ik heb er nu een aantal geprobeerd en stuk voor stuk zorgen ze voor een fijner klimaat. Zeker een aanrader wanneer je aan het kweken bent.

Growexpert

Geurtjes verwijderen kan op verschillende manieren, maar je wil niet dat de planten hier de dupe van zijn, daarom is het het beste om zo natuurlijk mogelijk alle geuren te verwijderen. Ik koop nu bij Growexpert en ik denk dat ik hier voorlopig wel blijf. Goede service en prima producten, betere kwaliteit dan de winkel vroeger om de hoek, dus wat mij betreft een uitstekende toevoeging.