Het gemak van een HOVE minikraan

Denk aan een ‘minikraan’ en je ziet waarschijnlijk alleen een torenkraan voor je, maar dan op kleinere schaal. Minikranen kunnen alles wat een grotere kraan kan, maar kunnen daarbij ook de productiviteit verhogen, kosten besparen, tijd besparen en de gezondheid en het welzijn van de mensen die een project uitvoeren beschermen. Als jij nog nooit een HOVE minikraan hebt gebruikt, ben jij je misschien niet bewust van de voordelen die een minikraan voor jouw bedrijf kan hebben. De veelzijdigheid van minikranen is echter zodanig dat er ook in nichesectoren kan worden gewerkt, zoals helpen bij het maken van films, entertainment in winkelcentra en deelname aan culturele evenementen.

Veel jobs met een minikraan

Werken met een minikraan is altijd een leuke uitdaging. Soms is het even wennen als je weer met een minikraan op pad gaat, maar na een paar minuten weet je weer hoe deze specifieke kraan werkt. Of je kan altijd online checken en Lees meer over de Hoeflon C6 opzoeken. Het grote pluspunt is dat je altijd iemand helpt met een uitdaging of iets aan het bouwen of verplaatsen bent. Dit geeft wel de kick en voldoening als het je weer gelukt is. Simpel gezegd, een minikraan kan veilig werken in een kleine ruimte en kan een groot aantal klussen aan dankzij hulpstukken zoals lieren, jibs, werkbakken en hijsbalken. 

Voordeel van een minikraan

Het voordeel van een minikraan is dat hij een vacuümheffer en hydraulische manipulatoren combineert, die in staat zijn om de ruit in elke gewenste positie te verplaatsen met een kleine voetafdruk en volledige stabiliteit. Door zijn formaat is de kraan ook de ideale oplossing voor werkzaamheden in binnenruimtes waar de ruimte beperkt is. De bovengenoemde hantering van ruiten zou uiteraard uiterst nuttig zijn in verschillende constructies scenario’s, terwijl de kleine voetafdruk van de gemiddelde minikraan betekent dat ze de zware objecten en structurele componenten die bij de constructie betrokken zijn, kunnen optillen.