Inspiratie voor de eetkamer nodig?

barkruk

Het inrichten van je eetkamer kan soms nogal een lastige opgave zijn. Er zijn oneindig veel opties wanneer we kijken naar eettafels, stoelen, accessoires, onderstellen, decoratie en ga zo maar door. Je kunt je eetkamer zo inrichten als je wil, maar wat vind je precies mooi en leuk? In dit artikel geven we je meer informatie over een hogere eettafel met barkrukken en de voordelen hiervan. Een barkruk is namelijk een erg comfortabele en praktische stoel. Bovendien zijn er allerlei varianten van, waardoor ze een eye catcher kunnen zijn in het interieur.

Voordelen hoge eettafel

Een hoge eettafel staat erg mooi binnen interieurs met een keukeneiland. Je kunt het eiland verlengen door er een soort barretje van te maken. Hieronder kun je vervolgens barkrukken plaatsen. Op deze manier creëer je een soort ontbijthoek, waaraan men snel een hapje kan eten. Bovendien is het een stuk gezelliger om te koken met gezelschap. Deze kan dan tijdens het koken plaatsnemen op de barkruk. Zo kun je tijdens het koken gezellig door blijven kletsen.

barkruk

Spelen met hoogte

Naast een kookeiland is het natuurlijk ook leuk om een hoge eettafel te hebben. Op deze manier kun je spelen met hoogtes van verschillende meubelen en kun je meerdere zithoeken creëren. Aan de hoge tafel kun je bijvoorbeeld gezellig borrelen of spelletjes spelen en aan een lagere zithoek kun je bijvoorbeeld werktaken verrichten.