Jouw huis lowbudget inrichten

Wil je dat je huis er trendy, hip en cool uitziet? Dat kan, en dat hoeft niet eens bakken vol met geld te kosten. Er zijn genoeg leuke tips en tricks om jouw huis super leuk in te richten met een laag budget. Wil jij weten hoe dat moet? Lees dan snel dit artikel om leuke ideeën op te doen.

De vloer

Als je een vloer wilt nemen, hoef je geen dure vloer uit te kiezen om het er leuk uit te laten zien. Zo kan je kiezen voor goedkoop laminaat of zelfs voor goedkope vloertegels. Ikzelf heb al jaren laminaat in mijn huis liggen en ik ben super tevreden. Mijn laminaat heeft ook helemaal niet zoveel geld gekost en ziet er nog steeds super goed uit.

Aanpassen

Je hoeft ook niet altijd nieuwe meubelen te kopen. Je kan ook gewoon kleine aanpassingen maken. Zo zou je bijvoorbeeld een nieuwe stof erop kunnen zetten of nieuwe kussentjes neer kunnen leggen. Daarnaast zou je meubels ook altijd nog kunnen verven, wat ook gelijk een hele andere uitstraling geeft.

Decoratie

Ik ben zelf een grote fan van decoratie in het huis. Eén van de dingen die ik super leuk vindt is muurdecoratie. Dit zijn soort muurstickers die je kamer een leuke look geven. Het grootste voordeel is; het is super goedkoop! Of verf een keer je huis, want jouw woonkamer zal daardoor direct een andere uitstraling hebben. Je kan online goedkoop verf inslaan, bijvoorbeeld van het merk Sikkens Rubbol XD High Gloss of Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

DIY

Do it yourself is de goedkoopste manier van het inrichten van je huis. Vooral studenten zijn een grote fan van DIY en ik neem het ze niet kwalijk. Met DIY kan je materiaal recyclen. Een leuke tip is het maken van een tuinset van oude pallets.