KastinKleur.nl

Kastinkleur.nl

Lees over KastinKleur.nl, een meubelzaak die af durft te wijken van alle standaarden. Je kunt daar terecht voor een oude kast die een nieuw kleurtje heeft gekregen, en dat is stijlvoller dan een brocante kast. Maar zij hebben meer in het assortiment om jouw interieur te verfraaien.

Kastinkleur.nl

Unieke items voor het hele huis

Als je online enkele highlights bekijkt, dan denk je, het is te eenvoudig ik had het zelf kunnen verzinnen. Totdat je er nog eens aandachtig naar kijkt, de kleurkeuze die gemaakt is, is gewoon kunst. Een buffetkast in terracotta, een spekkast in een lichtblauw waardoor het object honderd jaar oud lijkt. Maar ook een tweedeurs kledingkast in karmijn, een andere tweedeurskast in petrol, en een buffetkast in een lichtgroen wat tegen een olijfgroen aanzit. In het intro staat al brocante, maar als oude kasten zulke kleuren hebben hoef je niet met een schuurmachine of staalborstel over de hoeken te gaan om het oud te laten lijken. De gekleurde kasten spreken voor zichzelf, het hoeft geen opsmuk. Zoals de opgeschilderde kasten zijn, zo zijn er veel grote en kleine items te koop bij KastinKleur.nl.

Met kleinmeubels kun je het interieur een accent geven

Bekend is om met woonaccessoires een interieur boeiend en compleet te maken. Maar heb je weleens kleinmeubels overwogen? Een opbergkist wat je als een bijzettafel in kan zetten, het zal een prachtig item zijn wat je op veel plekken kan plaatsen. Dankzij het koperwerk op de kist zal het in een hal een echte eyecatcher kunnen zijn. Anderzijds, als je woning al helemaal compleet is, bij dezelfde zaak in Waddinxveen kun je retro serviesgoed aantreffen, maar ook zoiets als een fluwelen poef in een klassieke kleur. De collectie gaat dus veel verder dan een oude kast met een apart kleurtje en kleinmeubels. Alleen al de lantaarns en kaarsenhouders zijn als uniek te omschrijven. Misschien zit het afwijken van alle standaarden net zoveel in de kleine accessoires dan in de grote kasten? In elk geval is iedere woning nu stijlvol en uniek in te richten, want veel items tref je nergens anders aan.