LED verlichting

LED staat voor Light Emitting Diode of wel lichtgevende diode. Een diode is een elektronisch onderdeel dat elektrische stroom in een bepaalde richting geleidt. Een diode doet dit heel erg gericht. LED verlichting is zeer energiezuinig en heel compact. Het geeft mooi, helder en direct licht, maar er zijn ook dimmer LED lampen. LED verlichting vind je overal tegenwoordig: in de auto, op de fiets, in elektronische apparaten… enzovoort.

De online expert voor LED verlichting

Bij Lightexpert.nl kan je uitstekend terecht voor alle soorten LED verlichting. Hier vind je goede kwaliteit voor een voordelige prijs. Op verzoek helpt Lightexpert.nl je ook bij het opstellen van een lichtplan. Hun uitgebreide assortiment en vakkennis zorgen ervoor dat je altijd slaagt.

Soorten LED verlichting

Bij Lichtexpert.nl kan je terecht voor allerlei LED lampen, zoals inbouwspots, industriële lampen, bouwlampen en tuinverlichting. In het assortiment tuinverlichting wordt ook verlichting met zonne-energie aangeboden. Daarnaast hebben zij allerlei accessoires, zoals dimmers, rails en bewegingssensoren en nog meer.

Vervang al je lampen door LED lampen

De belangrijkste reden om dit te doen is toch wel dat je hierdoor flink bespaart op je energierekening. Je kan per lamp ongeveer tien euro per jaar besparen. Zakelijk gezien bieden LED lampen het voordeel dat ze onder duurzame bedrijfsmiddelen vallen en dat je dus vaak een deel van je geïnvesteerde geld kan terug ontvangen.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met de klantenservices van Lightexpert.nl. Hier kan je al je vragen op het gebied van licht stellen. Kijk ook eens op de verkoopwijzer van Lichtexpert.nl.