Maak elke ruimte speciaal met LED strips

Wil je graag extra of nieuwe verlichting in jouw woonkamer, slaapkamer, badkamer of zelfs buiten? En wil je eens iets nieuws en unieks? Kies dan voor LED strips! Led strips zijn er in vele verschillende soorten, lengtes en stijlen en voegen écht iets toe aan elke ruimte. Zo kun je bijvoorbeeld de led strip achter het tv meubel plakken om een unieke verlichting te creëren, of kies voor een waterdichte variant en plaats ze op subtiele plekke op de veranda om een prachtige sfeer te creëren. De toepassingsmogelijkheden van led strips zijn oneindig. Voor welke kies jij?

Wat zijn LED strips?

LED strips is een verkorte naam en houdt in dat kleine ledlampen bevestigd zijn op een plakstrip en aangedreven worden door een aparte voeding. Doordat de strip beschikt over een plakrand en de lampen niet in een vaste vorm zijn kan de strip op plekken geplaatst worden waar een lamp normaliter niet mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan de achterkant van een tv meubel, langs de leuningen van de trap, onder de rand van de vensterbank en noem maar op. LED strips maken het mogelijk om een unieke en sfeervolle verlichting te creëren die anders onmogelijk leek. De verlichting kan gemakkelijk via een afstandsbediening of app op je smartphone bediend worden, waardoor je geen extra knoppen hoeft te installeren.

Verkrijgbaar in normaal en gekleurd licht

Een andere unieke eigenschap van de LED strips is dat ze niet alleen verkrijgbaar zijn in het normale, ‘standaard’ licht, maar ook in gekleurde variant. Op deze manier kan je van een reguliere achtertuin een tropische verschijning maken. Of maak van een normaal feestje een echte colorparty door te kiezen voor verschillende kleuren. De mogelijkheden die LED strips bieden zijn oneindig. Voor welke toepassing van deze unieke uitvinding ga jij?