Matraskussens

Superwoonwinkel heeft verschillende matraskussens te koop in meerdere kleuren en maten. De website een afwisselend aanbod zodat er zo goed mogelijk op de klantbehoefte kan worden aangesloten. Matraskussens zitten niet alleen heerlijk, ze staan ook leuk. Het zijn mooie accessoires om je hele tuin set mee te verfraaien. Je kunt de kussens matchen met andere accessoires of zelfs met de bloemen in je tuin. In no time heb je je tuin veranderd in een fijne plek waar je graag zit als het weer het toelaat.

Er zijn ook meer praktische redenen om ze te kopen. Matraskussens zorgen ervoor dat het zitvlak niet te warm wordt als de tuinstoel in de zon staat. Daarbij geeft een matraskussen een comfortabelere temperatuur aan je stoel ‘s avonds omdat een tuinstoel zelf veel koeler aan voelt.

Specificaties

De matraskussens zijn gemakkelijk aan de rugleuning te bevestigen door middel van 2 linten. Ze zijn goed gevuld en meestal wat dikker dan andere kussens, dat zit over het algemeen heel prettig dus zit je altijd comfortabel in je tuinstoel. Ze zijn van Polyester-fiber gemaakt en geschikt voor buiten. Ze zijn niet geschikt voor in de wasmachine en moeten zodoende met de hand gewassen worden maar omdat ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn, kun je ze meestal met een vochtige doek afnemen.

Kortom, vele redenen om op zoek te gaan naar matraskussens voor jouw tuinstoelen bij Superwoonwinkel. Op hun website vind je handig en snel via de zoekfilter de juiste kleur en maat kussens. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op met de klantenservice want zij helpen je graag verder!