Met kozijnschroeven heb je geen pluggen meer nodig

Voor het plaatsen van kozijnen zijn kozijnschroeven een ware uitkomst. Of het nu gaat om kozijnen van hout, kunststof of aluminium: met deze kozijnschroeven gaat het een stuk makkelijker. Met deze speciale bevestiging heb je namelijk geen pluggen nodig, omdat de schroeven zichzelf goed vast zetten. Dat scheelt tijd, geld en moeite. Een bijkomend voordeel is dat je ze ook kunt gebruiken om kozijnen aan elkaar vast te maken. En wil je toch niet iets veranderen aan het kozijn? Dan kun je ze ook makkelijk weer verwijderen.

Kozijnschroeven bestellen bij Bevestigingsexpert

Als jouw interesse nu gewekt is, doe je er goed aan het assortiment in de webshop van Bevestigingsexpert eens te bekijken. Daar vind je namelijk 3 pagina’s vol met deze specialistische schroeven. Je zult zien dat je kunt kiezen uit het huismerk en het merk 4tecx. Beide merken hebben Torx-schroefkoppen, dus houd daar rekening mee. Je kunt natuurlijk ook even tussen de gereedschappen kijken voor de juiste bitjes, bithouders of schroevendraaiers. Er zijn drie beschikbare lengtes en je kunt kiezen uit de materialen RVS en staal.

Wanneer je oog is gevallen op de juiste kozijnschroeven kun je die eenvoudig in je winkelmandje doen. Let op, de aantallen per doos verschillen nogal. In de ene doos zitten 100 stuks, maar in een andere wel 1200. Dat is een verschil om rekening mee te houden bij je bestelling. Je kunt vervolgens je bestelling plaatsen en als je dat op tijd doet zul je de volgende werkdag je pakket in handen hebben. Maak het jezelf makkelijk met deze handige kozijnschroeven.