Moderne Engelse stijl

Omdat ze in talloze varianten opnieuw worden bewerkt, zijn Engelse stijlmeubelen populair. De sfeer van een Angelsaksisch gehucht of herenhuis kan zelfs als motivatie dienen voor zelfs de meest moderne huizen. Verder is de basis van de Engelse stijl typisch redelijk traditioneel. In werkelijkheid zou het gebouwd moeten worden met oude en vintage meubels, waarin items met meer eigentijdse lijnen, zoals kroonluchters en stoelen, kunnen worden verwerkt. In werkelijkheid benadrukt het moderne Engelse ontwerp het voortreffelijke kenmerk dat kenmerkend is voor klassieke meubels, terwijl het eenvoudig blijft, zoals vereist door de huidige.

Uw meubels uit de jaren 1700 herstellen en onderhouden

De kwaliteit van antieke meubelen is het essentiële onderdeel bij het bepalen van de waarde ervan. Hoewel een gerepareerd of goed onderhouden item top geld op de markt kan aantrekken, kan antiek in slechte staat in de loop van de tijd een aanzienlijk deel van hun waarde verliezen. Door ervaren specialisten te raadplegen voor elke noodzakelijke restauratie, kunt u uw bedrijf beschermen, de esthetische sfeer van uw huis verbeteren en de schatten van uw gezin redden. In de bekwame 18e eeuw kunnen meubelrestaurateurs de staat van uw kostbare items adequaat analyseren, suggesties doen voor passend onderhoud en langdurige reparatiewerkzaamheden uitvoeren die de esthetische waarde en structurele stabiliteit van uw meubels herstellen.

Klassieke Engelse stijl

Klassiek Engelse stijlmeubelen is de beste keuze als je een traditionalist bent met een voorliefde voor strakke lijnen. Het is echter van vitaal belang om te onthouden dat kleuren essentieel zijn in traditioneel Engels ontwerp en moeten worden gemengd met goudkleurige elementen. Plaats warmere lampen in de ruimte om een ​​nog vriendelijkere en verfijndere omgeving te creëren, en je bent klaar. Het huis in traditionele Engelse stijl ontwerpen betekent echter geen sobere sfeer. Een paar goed gekozen items kunnen worden gecombineerd met minder uitgesproken stijl meubilair om een ​​opvallend contrast te genereren.