Mooi raamfolie bestellen

raamfolie

Voor onze nieuwe woning wil ik mooie raamfolie bestellen. Hiervoor ben ik al op de website van PLAKhetzelf aan het kijken. In onze vorige woning hadden wij ook op een paar ramen op de slaapkamers folie geplakt, maar daar was ik alles behalve vrolijk van. Want toen wij te horen kregen dat wij gingen verhuizen moest ik dit van de ramen afhalen. Zo makkelijk als het erop ging, lukte het bijna niet om het er weer af te halen. 

Het idee om weer folie op onze ramen in de nieuwe woning te plakken benauwde mij wel. Want in ons vorige huis hebben wij heel veel moeite moeten doen om de plaklaag van de ramen af te krijgen. raamfolie

Raamfolie zonder een plaklaag

Eigenlijk was de inkijk in onze vorige woning minimaal. Dat kwam door de folie die wij op de ramen hadden. Eigenlijk wilde ik dat nu ook weer hebben, maar het idee om dat er ooit weer af te moeten halen hield mij tegen. Toch wilde ik kijken wat er nu allemaal te koop was. Via de website van PLAKhetzelf zag ik wederom zoveel leuke voorbeelden. Maar waar ik helemaal tevreden over was, was de mogelijkheid om statische folie te kopen. Hier komt geen enkele lijm voor aan te pas en kan je op elke gewenst moment eraf halen en weer opnieuw erop zetten. Dit was precies waarna ik op zoek was. Meteen de juiste maten genomen en een bestelling gedaan. Nu krijgen wij een mooi ontwerp met onze naam en ons huisnummer op de voordeur.  raamfolie