Mooie glasfolie bestellen

glasfolie

Wil jij een keer iets anders voor op de ramen hebben, bestel dan glasfolie. Deze is te vinden op de website van WindowDeco. Je hebt hier een zeer grote keuze aan ontwerpen, maar een eigen ontwerp indienen kan ook. Zo had ik laatst iets gemaakt, maar wist niet of dit wel iets zal zijn om op de ramen te plakken. Via een email heb ik mijn ontwerp doorgezonden en binnen een uur had ik al antwoord en een offerte retour. Hier kon ik zien wat het mij ging kosten als ik dit ging bestellen. Bovendien kon ik zo makkelijker een bestelling aanpassen als dit nodig was.

Op deze website kwam ik een model van gesneden folie tegen. Hier werd ik meteen verliefd op. Want het voorbeeld, een rijtjeshuis, was precies waarna ik op zoek was. Snel de juiste maten doorgegeven en een bestelling geplaatst. glasfolie

Glasfolie is zeer makkelijk aan te brengen

De voordelen van deze folie, is dat het makkelijk aan te brengen is en ook weer eraf te halen. Bovendien kan je elke keer een ander model ophangen en op deze manier steeds een andere sfeer in huis halen. Met het oog op de komen de feestdagen is het leuk om hier een bepaald decor van te laten maken. Je kan deze dan makkelijk op de ramen, een spiegel of wat dan ook plakken en later weer verwijderen.

Kijk op de site van WindowDeco voor de mogelijkheden en nog veel meer. Een eigen ontwerp maken is zeer leuk en erg makkelijk, hiervoor hoef je slechts de stappen te volgen die op deze site te vinden zijn. glasfolie