Notities op bureau

Altijd maar notities schrijven op kleine losse blaadjes die daarna meestal weer kwijtraken, je kent het wel tijdens je werk moet je even snel iets opschrijven of een afspraak noteren en aan het einde van de dag ben je de losse memo’s kwijt en ben je door alle hectiek vergeten wat je erop hebt geschreven.

Notities maken op bureaulegger kalender

Een goede manier om je bureau netjes en notities overzichtelijk te houden is door gebruik te maken van een bureaulegger. Een bureaulegger kan je gebruiken als onderzetter op je bureau om je werkplek netjes te houden maar je kan hem daarnaast ook gebruiken om notities op te maken en om afspraken op te schrijven die je moet onthouden. Door afspraken op je bureaulegger te schrijven word je er dagelijks meerdere keren aan herinnert omdat ze recht onder je werkplek staan en zo kan het haast niet dat je ze nog vergeet.

Kalender kopen

Een bureaulegger kan je in verschillende varianten kopen, zo heb je grote en kleine bureaulegger kalenders dus er is altijd voor iedereen een geschikte variant. Alle soorten kalenders kan je online bestellen bij Kalendergigant.