Richmond meubels

richmond meubels

Richmond meubels staat bekend om een landelijke uitstraling en hoogwaardige kwaliteiten. Deze stijl mag dan ook zeker niet ontbreken in het assortiment van Wereld Laminaat en Meubelen. De warme en sfeervolle meubels van dit merk zijn ook heel goed te combineren met andere stijlen. Jaarlijks worden er dan ook aardig wat nieuwe dingen uitgebracht die Wereld Laminaat en Meubelen dan aan hun collectie toevoegt. Ze hebben een showroom van wel 4500 ㎡ en meer dan 8000 verschillende soorten producten. Zo kun je een goede impressie krijgen van alle stijlen en alle soorten meubels. Ook bieden ze je de mogelijkheid om naast de meubels een mooie vloer aan te schaffen, of een boxspring, klok, etc. 

wonen

Richmond meubels bij Wereld Laminaat en Meubelen

Wereld Laminaat en Meubelen heeft veel verschillende stijlen: Richmond meubels, Eric Kuster en nog veel meer… Wat je smaak ook is, Wereld Laminaat en Meubelen brengt alle werelden samen. Dus ook veel diverse smaken en wensen die je heel mooi kan combineren met elkaar totdat je interieur 1 geheel is. Je kunt veel voorbeelden vinden op de website onder de collectie. Om alles bijpassend te maken hebben ze ook accessoires en decoraties in hun assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie grote vaas, een klok, of een kleurrijk bloemstuk. Ook voor buiten bieden ze mooie meubelen aan. Wil je een schommelbank? Dan ben je bij hun aan het goede adres! Het is logisch dat je eerst wilt kijken voordat je koopt, dus kom gewoon eens een kijkje nemen in de showroom in Arnhem!

Interieur

Meer informatie

Wereld Laminaat en Meubelen is in 2000 gestart op een andere locatie maar had op een gegeven moment niet genoeg plek meer en dus zijn ze in 2015 verhuist naar Arnhem! Hier kunnen ze meer aanbieden en dus ook meer wensen van klanten vervullen. Ze zijn dus al 18 jaar gespecialiseerd in meubels en allemaal andere interieur artikelen! Wil je meer weten? Kijk dan op de website voor alle informatie en de contactgegevens!