Sealfolie voor de hobbykweker!

Wist jij dat je met sealfolie een stuk eenvoudiger de zaadjes kan verpakken? Op de juiste manier zoals het hoort, luchtdichte verpakking. Sinds dat ik ben begonnen met kweken merkte ik dat er een hoop bij komt kijken. Meer in ieder geval dan wat ik had verwacht! Echter blijft het nog steeds erg leuk en interessant om te doen. Ondertussen ben ik alweer vijf jaar intensief bezig met het kweken van mijn eigen groenten en fruit. Afgelopen maand heb ik ervoor gekozen om hier ook bloemen aan toe te voegen.

Enfin, ik had nog wel een klein probleempje. De zaadjes voor de planten dienen eerst goed en veilig verpakt te worden. Echter wist ik niet goed waarmee ik dit kon doen. Aangezien ik al die tijd al vaste klant ben bij De Hobbykweker ging ik er vanuit dat zij het ook wel verkopen. Zij hebben namelijk echt alles voor het kweken in het assortiment.

Goede sealfolie

De kennis die zij graag aan je overbrengen is perfect. Toen ik op de website van dit bedrijf keek zag ik de folie al meteen in het assortiment. Het ideale van dit bedrijf is dat je geen grote aankoop moet doen willen zij het komen bezorgen.