Servies

We gebruiken het dagelijks, en als het er leuk uitziet dan is dat al de helft van het succes van een lekkere maaltijd! Maar steeds hetzelfde, dat vinden wij niet leuk, wij wisselen graag. Mooi servies mixen en matchen is tegenwoordig heel normaal. Combineer serviesdelen met verschillende kleuren en durf ook gewoon diverse vormen servies te gebruiken. Een mooi gedekte tafel geeft een gastvrij gevoel en dus is het fijn als je meerdere soorten/vormen/kleuren servies in huis hebt.

Gebruik dat “goede” servies gewoon, anders staat het maar in de kast te verstoffen! Een gewone doordeweekse maaltijd krijgt net een beetje meer flair daardoor. Zo maak je elke maaltijd bijzonder! Servies kan erg decoratief zijn, we laten zien wat je er allemaal mee kunt, en wat de laatste nieuwe trends zijn. Dus wat gebruik je op tafel? Alles wat leuk is!

Uitgebreid tafelen

Uitgebreid koken, eten aan een sfeervol gedekte tafel, wat een feest! Toch lukt het niet altijd, dat weet iedereen. Soms schiet het er gewoon bij in. Geen schande, leve Thuisbezorgd.nl of welke andere leverancier dan ook.

Of je dan misschien toch nog de tijd vindt om ‘m zelf te bakken, of je ‘m in een restaurant eet of dus thuis laat bezorgen: een pizza kan echt een verwenmoment zijn. Het verbaast ons dan ook niet dat uit onderzoek gebleken is dat we met z’n allen veel, héél veel pizza’s eten. Natuurlijk werkt de een wat meer pizzapunten weg dan de ander maar gemiddeld genomen eten we per persoon 731 pizza’s in ons leven. Omgerekend zijn dat 5847 punten!

Mooi servies

Het onderzoek is in Engeland gedaan maar we kunnen ons niet voorstellen dat er veel verschil is tussen de Nederlanders en de Engelsen, feit blijft dat er heel wat ‘Margarita’s’, ‘Hawaii’s’ en ‘Pepperoni’s’ verorberd worden. Als je ze zelf maakt zul je ze meer kunnen waarderen dan wanneer je ze laat bezorgen. Het ‘gevaar’ in laten bezorgen is dat je ze ook gewoon uit de doos gaat zitten eten. Horror! Na een avondje stappen misschien maar toch niet als je ze als maaltijd opdient? Een salade erbij, mooi servies op tafel, glaasje wijn erbij en met z’n allen net doen alsof je nog even in Italië bent.