Soorten materialen grafsteen gebruikt

Er zijn tal van materialen die kunnen worden gebruikt om een ​​grafsteen borne te laten dragen, elk heeft zijn eigen specifieke gebruik en doeleinden, of misschien is het de keuze van de overledene. In oude Chinese traditie bouwden ze zelfs een mini-huisje bovenop het graf met de grootte van een gereedschapsschuur, het doel van deze traditie is om de begraafplaats te beschermen tegen regen of hitte en ze bewaarden de kleding, foto’s en alle soorten van de overledene in een schatkist. Meestal gemaakt van keramiek en beton, compleet met grafkunst en informatie van de overledene, zoals naam en geboortedatum.

Veldsteen en graniet

In veel culturen wordt een gedragen grafsteen borne vervangen door een veldsteen, in plaats van de details en informatie op de steen te snijden, planten ze meestal bloemen rond het graf met behulp van de familie, vrienden of de overleden favoriete bloemen als decoratie en markeringen. Ondertussen is graniet een zeer harde en betrouwbare steen. Veel gebruikt voor funeraire kunsten die zijn gemaakt om lang mee te gaan en omdat ze bijna onmogelijk met de hand te snijden zijn, gebruiken ze een computergestuurde snijmachine om de funeraire kunst en informatie te maken. Het wordt vaak gevonden op oorlog historische sites of andere belangrijke historische begraafplaatsen, dit heeft ons geholpen om prehistorische verhalen of artefacten te blijven vinden.

Zandsteen en marmer

De zandsteen is een duurzame steen om een ​​grafsteen te maken, maar het is zacht genoeg om met de hand te worden gesneden. Verrassend genoeg zijn de zandsteengravures zo duurzaam dat het lang zal duren, zo niet voor altijd, om te vervagen, daarom verving de zandsteen in de 17e eeuw de veldsteen. Anders dan het marmer, zijn grafstenen die van marmer zijn gemaakt gemakkelijk te snijden, maar regenwater kan de hunkering langzaam oplossen en kan zelfs de hele grafsteen in de loop van de tijd oplossen. Het werd meestal gebruikt wanneer er massale begrafenisceremonies waren, om de kosten van het maken van sterke en duurzame grafstenen te verlagen, gebruikten ze in plaats daarvan marmer als het belangrijkste materiaal.