Visgraat vloer vloerverwarming: een goed investering!

Visgraat vloer vloerverwarming

Ik heb een prachtige visgraat vloer vloerverwarming aangeschaft bij Knulst Vloeren en ik ben zeer tevreden over zowel de kwaliteit als de service. Vooral in de koude wintermaanden is het heerlijk om een vloerverwarming te hebben als je bijvoorbeeld net uit bed stapt! Daarnaast ziet het visgraatmotief er natuurlijk ook heel mooi uit in mijn huis en past het perfect bij de rest van mijn interieur.

Visgraat vloer vloerverwarming

Uitstekende service

Een vloerverwarming kun je niet zomaar onder elke vloer installeren, dus ik was erg blij met het uitgebreide advies van Knulst Vloeren. Zij hebben al ruime ervaring met het zetten van vloerverwarming onder een visgraat parket en geven je tien jaar garantie op deze combinatie. Een hele geruststelling dus! Verder werkt Knulst Vloeren ook met een stookprotocol voor een optimaal rendement van de vloerverwarming en dit wordt allemaal heel duidelijk uitgelegd als men je vloer komt aanleggen en de verwarming komt installeren. Als je het advies opvolgt, dan kun je genieten van een duurzame vloerverwarming en dus verdien je je investering dubbel en dik terug!

Visgraat vloer vloerverwarming

Prachtige showroom en magazine vol inspiratie

Ik ben zelf eerst langs de showroom gegaan en dit raad ik dan ook echt aan. Er zijn verschillende houtsoorten en vloersoorten te koop en als je deze graag in het echt wilt bekijken, dan kun je hier in de showroom alle tijd voor nemen. Knulst Vloeren denkt ook echt met je mee, zonder opdringerig te zijn. Zie jij zo’n mooie visgraat vloer vloerverwarming ook wel zitten? Vraag dan snel een vrijblijvend adviesgesprek aan bij Knulst Vloeren. Je kunt ook op afspraak langskomen in de showroom als je alles met eigen ogen wilt zien. Liever thuis op je gemakje inspiratie opdoen? Dan raad ik het papieren magazine aan. Deze is geheel GRATIS aan te vragen op de website!