Voor het verhuizen van senioren ga je naar Senioren hulp Nederland!

Seniorenhulp Nederland biedt u een uitgebreide dienstverlening voor de oplevering van de huurwoning voor senioren. Wij van seniorenhulp Nederland zorgen ervoor dat uw woning na bijvoorbeeld een verhuizing of overlijden leeg, netjes, fris en volledig bezemschoon worden opgeleverd. Wij van seniorenhulp Nederland hebben ervaring met het verhuizen en weten precies hoe we ervoor moeten zorgen dat alles goed zal verlopen. Seniorenhulp Nederland heeft ontzettend veel ervaring bij het verhuizen van senioren. Wij zullen er alles aan doen om het verhuizen zo goed mogelijk te laten verlopen.

Seniorenverhuizing?

Wij zijn ervaren in het verhuizen van ouderen/senioren, hulpbehoevenden, mindervaliden en gehandicapten. Daarbij zijn wij onderscheidend door onze volledige manier van werken.

We kunnen met alles helpen en kunnen u zo min mogelijk laten ervaren van de seniorenverhuizing. Na het verhuizen naar bijvoorbeeld een kleinere woning of een verzorgingstehuis staan de plantjes weer op de vensterbank, hangen schilderijen en foto’s weer aan de muur, is de televisie aangesloten en geprogrammeerd, zijn de kasten nagenoeg identiek ingericht en het bed netjes opgemaakt.

Onze mogelijkheden?

Bij het verhuizen van senioren komt er veel bij kijken.Gelukkig kunnen wij met alles wat met het verhuizen te maken heeft u van dienst zijn. Hieronder vindt u een korte lijst met de werkzaamheden die wij aan onze klanten aanbieden:

  • Selecteren en markeren van te verhuizen goederen
  • Schematisch inrichten van uw nieuwe woning;
  • Inpakken van al uw te verhuizen bezittingen;
  • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
  • Het volledig en veilig verhuizen van de geselecteerde bezittingen;