Waarom jij een betonvloer moet nemen

Veel mensen richten hun huis om de paar jaar opnieuw in. De vloer is een belangrijke factor bij het herinrichten want niet elk interieur past bij elke vloer. Een betonvloer daarentegen past bij elk interieur. Dit is natuurlijk al een voordeel van het hebben van een betonvloer maar in dit artikel zal ik alle redenen vertellen waarom jij een betonvloer moet nemen.

Van alle markten thuis

Zoals ik net al aangaf past een betonvloer eigenlijk bij elk soort interieur. Dit is niet alleen een voordeel voor jezelf maar ook voor als je ooit het huis wilt verhuren of verkopen. De vloer die er ligt is vaak belangrijk voor mensen die de keuze moeten maken. Zodra jij een mooie betonvloer hebt liggen maak je de keuze van mensen al snel makkelijker.

Onderhoud en schoonmaak is een eitje

Niemand houdt van schoonmaken en kijkt liever Netflix. Een betonvloer heeft gelukkig niet zoveel aandacht nodig en is daarom makkelijk schoon te maken. Je hebt geen schoonmaakmiddelen nodig op een betonvloer dus het scheelt ook nog eens geld. Toch zie je snel vlekken op een gietvloer maar ook dit is makkelijk op te lossen. Zo kan je je betonvloer voorzien van een laagje natuurlijk olie. Hierdoor heb je een soort beschermlaag over je betonvloer waardoor de vlekken amper intrekken en je de vlek zo kan verwijderen.

Een beschermlaag op je betonvloer is daarom een goed idee om langer te kunnen genieten van je mooie vloer.

Trendy en hip

Naast het feit dat het een mooie vloer is, is het ook nog eens super trendy. Deze look begin in 2017 helemaal hip te worden en is sindsdien niet uit de interieur trends verdwenen.

Ben jij ook geïnteresseerd in de opties voor een betonvloer in jouw huis? Neem dan eens een kijkje bij www.lucon.be