Wisselvallig weer te slim af zijn

lamellen-overkapping-goedkoop

Wil jij het hele jaar door genieten in en van je tuin? Dan kan een lamelle overkapping voor de perfecte oplossing zijn. Een terrasoverkapping lamellen heeft heel voordelen. Zo kun je de lamelle overkapping op verschillende manier afstemmen. Als het bijvoorbeeld mooi weer is doe je de lamelle overkapping wat verder open zodat jij de zonnestralen kunt mee pakken. Of misschien vind je het te warm en wil je juist in de schaduw zitten. In dat geval doe je de lamelle dicht. Ook voor slecht weer geldt dat je de lamelle dicht of open kunt doen. Je kunt er namelijk voor kiezen om een waterdichte uitvoering te laten installeren. Het waterdicht zijn van de lamelle zorgt ervoor dat jij het hele jaar door beschut in de tuin kunt zitten.

In de hottub met slecht weer

Sommige mensen willen gewoon het hele jaar door in hun tuin kunnen genieten. Dat is natuurlijk volkomen begrijpelijk. Misschien heb jij wel een hottub in de tuin staan. Hottubs kun je het hele jaar door inzitten. Ze staan namelijk bekend om het warme water, waar je dus ook gewoon buiten in kunt gaan zitten. Alleen is het niet zo fijn als het dan hard begint te regenen. Ook dan zijn de waterdichte lamellen dus ideaal voor boven de hottub, ofwel de hottub overkapping. Zo kun je ze in de zomer open doen om het zonnetje op je te laten schijnen en in de herfst dicht doen om te voorkomen dat je onderregent.

Lamelle overkapping voor alle situaties

Een lamelle overkapping is dus ideaal voor alle situaties. Het is vooral heel erg fijn dat je de overkapping kunt aanpassen. Je hoeft dus niet altijd in de zon of in de schaduw te zitten. Je kunt ze ook gewoon een beetje openzetten zodat je toch wat zonnestraaltjes oppikt. Wil jij het hele jaar door genieten van de tuin? Dan kan een lamelle overkapping wel eens echt iets voor jou zijn.