Zit sta bureau elektrisch versus zit sta bureau klassiek

Zit sta bureau elektrisch is de toekomst van bureaus. Een zit sta bureau heeft over de afgelopen paar jaar een grote toename gemaakt op het gebied van kantoormeubelen. Dit komt omdat mensen steeds meer en sneller doorhebben dat het veel productiever en gezonder is om zowel zittend als staand te werken. Eerder werd dit al een beetje gestimuleerd door korte computer pauzes in te lassen. Dit kostte echter veel tijd die ook besteed kon worden aan werken, oftewel het was niet de meest ideale oplossing. Toen maakten de zit sta bureaus een introductie en het veranderde de hele kantoorwereld. Dankzij deze nieuwe innovatie konden werknemers bewegen terwijl zij aan het werk waren wat zorgt voor een betere concentratie en productiviteit.

Wat zijn de verschillen tussen elektrische- en klassieke zit sta bureaus

De klassieke zit sta bureaus kunnen versteld worden door een aantal draaibare hendels. Met de hendels kan het bureau op verschillende maten omhoog of juist omlaag ingesteld worden. Dit is een erg simpele uitvoering van de bureaus die erg goed werkt maar wel enigszins moeite kan kosten. Toen deze bureaus al wat langer bestonden werd de elektrische variant geïntroduceerd. Met deze nieuwe en verbeterde modellen is het mogelijk om met simpele elektronische knoppen het bureau op de juiste hoogte te krijgen. Dit gaat erg gemakkelijk en vereist nauwelijks tot geen inspanning. Ook zorgt de elektrische variant er vaak voor dat het afstellen van de bureaus nauwkeuriger kan.

Zijn de elektrische zit sta bureaus veel duurder?

De prijsverschillen tussen de twee soorten bureaus zijn relatief klein. Alhoewel je wel meer betaald voor de Zit sta bureau elektrisch is het niet veel meer dan voor de normale bureaus. Vooral wanneer je kijkt naar alle extra voordelen die meekomen met het kopen van de elektrische bureaus is het een goede en verstandige aankoop voor zowel bedrijven als particulieren op het gebied van gezondheid en efficiëntie van de nieuwe manier van werken.